Om Fysio4All

Fysioterapeut Henrik Gustafsen

Hej og velkommen til din fysioterapi Fysio4All midt i Silkeborg. Hos Fysio4All får du professionel fysioterapeutisk behandling, kyndig vejledning og træning tilpasset dine behov og mål. Bag Fysio4All står fysioterapeut Henrik Gustafsen med 20 års erfaring i fysioterapeutisk behandling og træning.

Læs mere om min baggrund, og hvad du kan forvente dig af mig herunder. Du kan også gå direkte til online booking.

Fysioterapeut Henrik Gustafsen

Fysioterapeutiske behandlinger

Hos Fysio4All tilbyder jeg behandlinger inden for fysioterapi herunder:

  • Sports- og idrætsskader
  • Lændeskader
  • Smerter i muskler og led
  • Forebyggelse af skader
  • Genoptræning 

Jeg har især erfaringer med behandling af skader og smerter i lænden, nakke, skuldre, knæ og ankler.

Privat dyrker jeg triathlon og yoga, og tidligere har jeg spillet fodbold. Desuden er jeg tilknyttet som fysioterapeut for Silkeborg KFUM Danmarks Seriehold og Fysio Bootcamp.

Min baggrund

Jeg er uddannet fysioterapeut i Aarhus i 2000 og har 20 års erfaring inden for fysioterapeutisk behandling, træning og genoptræning.

Jeg har oparbejdet stor og bred erfaring på forskellige klinikker i det private, de sidste 10 år i inhouse-ordninger for Horsens og Silkeborg Kommune og som Superliga-fysioterapeut for Silkeborg IF.  

I mine bestræbelser på at holde mig opdateret i mit felt og give dig den bedst mulige behandling, har jeg blandt andet efteruddannelse inden for Makenzie (rygbehandling), akupunktur, sportsfysioterapi, Manuel Fysioterapi, Motion på recept og naturfitness.

Kort CV

R

2020- : Fysioterapeut og indehaver af Fysio4All

R

2020- : Fysioterapeut Fysio Bootcamp

R

2020- : Fysioterapeut KFUM Danmarks Seriehold

R

2010-2020: Fysioterapeut Horsens og Silkeborg Kommune

R

2003-2009: Fysioterapeut i forskellige private klinikker

R

2001-2002: Superliga-fysioterapeut for Silkeborg IF

R

2000: Uddannet fysioterapeut i Aarhus

 Fysio4All

Fysioterapeut Henrik Gustafsen

Fysioterapeut Henrik Gustafsen

Henrik Gustafsen

Fysioterapeut

Har du en skade, en overbelastning, uforklarlige smerter, eller ønsker du træning? Så bestil en tid hos mig i dag, eller kontakt mig nedenfor.

Fysioterapi og træning 
– book din tid i dag!

Kvinde får skulderbehandling ved Fysio4All

Telefon

22 78 29 00

E-mail

info@fysio4all.dk

Klinik

Christian 8.’s Vej 60, 1. sal, 8600 Silkeborg

Mandag - tirsdag

9:00 - 16:00

Fredag

9.00 - 13.00

Lørdag - søndag

Lukket