Løbestils­analyse
Test din løbestil

En løbestilsanalyse er til dig, som har en kortere eller længerevarende løberelateret skade. Løbestilsanalysen er også til dig, som ønsker at optimere din løbestil.

Jeg bruger løbestilsanalysen til at finde årsagen til den smerte, som opstår, når du løber. Det er vigtigt for mig at se, hvordan du bevæger dig, når du løber. Løbestilsanalysen foregår derfor på løbebåndet, hvor jeg optager en video, mens du løber. Bagefter kan vi overvære dit løb fra forskellige vinkler i slowmotion, så er det nemmere for mig at analysere forholdene, som man ikke ser, når kroppen er i hurtig bevægelse.

Når jeg har analyseret din løbestil, forsøger jeg at integrere korrektioner som en aktiv del af genoptræningen. Sådan bruger jeg løbestilsanalysen som et værktøj til at forbedre og udvikle dig som løber.

Løbestilsanalyse med afsæt i dine problemstillinger

Hos Fysio4All tager en løbestilsanalyse altid afsæt i dine behov og problemstillinger. Vi tager først en indledende snak omkring din træningsprofil, løbeproblematikker og mål med løb. Herefter får du en fysioterapeutisk undersøgelse, videooptagelse af din løbestil, vurdering og eventuelt korrektion.

Du får også rådgivning om videre behandlingsforslag, det kan fx være øvelser, som du skal lave derhjemme.

Bestil tid til løbestilsanalyse

 

Løbestilsanalyse på løbebånd ved Fysio4All

Hvornår har du brug for en løbestilsanalyse?

Har du en kortere eller længerevarende løberelateret skade eller problematik som fx:

  • Pronation
  • Skinnebensbetændelse
  • Akillessenebetændelse
  • Løberknæ
  • Hoftesmerter
  • Lændesmerter
  • Hælspore

Eller hvis du ønsker at optimere din løbestil og efterlyser professionel rådgivning om, hvordan du undgår løbeskader fremadrettet.

Så kan en løbestilsanalyse hjælpe dig i langt de fleste tilfælde.

HUSK
Til undersøgelsen skal du medbringe dine løbesko, løbetøj – og som kvinde en sports-bh. I mange tilfælde skal vi også se på din ryg og dine hofter, mens du løber.

Fysioterapi og træning 
– book din tid i dag!

Kvinde får skulderbehandling ved Fysio4All

Telefon

22 78 29 00

E-mail

info@fysio4all.dk

Klinik

Christian 8.’s Vej 60, 1. sal, 8600 Silkeborg

Mandag – tirsdag

9:00 – 16:00

Fredag

9.00 – 13.00

Lørdag – søndag

Lukket